''Çipetpetpet Şevket'' hayatını kaybetti!

''Çİpetpet'' ifadesini kullanarak kuş sesi çıkartan ve fenomen olan 95 yaşında ki Şevket Kopal kaldığı huzur evinde hayatını kaybetmesi sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

''Çipetpetpet Şevket'' hayatını kaybetti!

''Arnavut Şevket'' lakaplı kuş sevgisiyle kalplerde taht kuran 95 yaşında ki Şevket Kopal yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı kaldığı huzurevinde hayatını kaybetti. 

Arnavut Şevket huzurevinde hayatını kaybetmesi sonrasında bugün Şakirin Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrasında Karaca Ahmet Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. 

Kuşlara olan sevgisi ve çıkardığı ''çipetpetpet'' sesiyle bilinen Şevket Kopal'ın hayatını kaybetmesi sonrasında yakınları ve sevenleri büyük üzüntü yaşadı. 

Şevket Kopal kimdir?

Şevket Kopal 1927 yılında İstnbul Üsküdar'da doğmuş ve küçük yaşlarda kuşlara ilgisiyle bilinen biriydi. Çektiği videolarda kuş sesini taklit etmesi ve ''çipetpetpet'' sesini çıkarmasıyla tanınan Kopal faaliyet gösteren bir firmanın reklam yüzü olmuş ve buradan reklam filmi ödülü kazanmıştı.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.