Usta oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti!

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanmasından dolayı hastaneye kaldırılan ve tedavi altınan usta oyuncu 67 yaşında ki Civan Canova tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Usta oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti!

Sayısız filmde sayısız karaktere bürünen halkın bir çoğu tarafından sevilen 67 yaşında ki usta oyuncu Civan Canova rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırılmış ve akciğerinde kitle tespit edilmişi. Bir süredir hastanede tedavi altına bulunan Canova yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ölüm haberini yakın arkadaşı Esra Dermancıoğlu duyurdu!

Birlikte rol aldıkları projelerde yakın arkadaş olan Esra Dermancıoğlu sosyal medya hesabı üzerinden Civan Canova'nın ölüm haberini verdi. Dermancıoğlu paylaştığı gönderide ''Dostum bu hayatta içime en dokunan sıcacık civanımı kaybettik. Civan huzur içinde dolaş bebeğim belki yine bi yerde, bi zaman karşı karşıya geliriz. Çok yeni bi haber sevdiklerine, sevenlerine burdan duyurmak istedim'' ifadelerine yer verdi. 

Usta oyuncu Civan Canova ölmeden önce sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda ''Sol bileğimden ameliyatlıydım, kemik ölümü vardı bileğimde onu çıkardılar. Kafeye doğru giderken kapkara bir köpeğin üzerine bastım. Hayvan da gayrı ihtiyari sıçradı tabi, beni yere attı. Sağ kolumun üzerine düştüm. Kemik ölümü, tendon kopması, adele erimesi meydana geldi. MR çekildi ve doktor 'Protez taktırman gerek.' dedi. Onu da ben istemedim, ihmal ettim. 2.5, 3 ay önce feci ağrılarım başladı. Gece uyutmayacak kadar. Hastaneye geldim ve MR çektirdim. Koluma protez takılması gerektiğini söylediler. Ama o şimdi 2. planda kaldı. Çünkü akciğer filmi çekerken, belirsiz bir kitle olduğu tespit edildi. 15 gündür hastanedeyim. Ailem yanımda. Birkaç gün sonra taburcu edecekler.'' ifadelerine yer vermişti.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.