Arazi kavgasında 8 kişi yaralandı

Şanlıurfa ilinin Viranşehir ilçesi içerisinde, 2 tane aile arasında arazi anlaşmazlığından dolayı çıkmış olan, bıçak ile birlikte sopaların kullanılmış olduğu kavga esnasında 2 tanesi ağır 8 şahıs yaralandı.

Arazi kavgasında 8 kişi yaralandı


Şanlıurfa ilinin Viranşehir ilçesi içerisinde, 2 tane aile arasında arazi anlaşmazlığından dolayı çıkmış olan, bıçak ile birlikte sopaların kullanılmış olduğu kavga esnasında 2 tanesi ağır 8 şahıs yaralandı. Kavgaya karışmış olan 17 kişi ise ekipler tarafından gözaltına alındı.

Olay ise, sabah erken saatlerde, ilçeye bağlı durumdaki Yukarı Koçanlar Mahallesi içerisinde gerçekleşmiş oldu. Kıran ile birlikte Nasıran ailelerinin bireylerinin arasında, arazi konusunda meydana gelen bir anlaşmazlıktan dolayı da tartışma çıktı. Tartışma ise kısa zaman içerisinde büyüyerek, bıçak ile sopaların kullanılmış olduğu bir kavgaya döndü. Kavgaya ise söz konusu bu ailelerin yakınları da katılmış oldu. İhbar ile birlikte olayı gerçekleşmiş olduğu yere intikal eden jandarma ekiplerinin müdahalesi ile beraber kavga sonlandırılmış oldu. Kavga esnasında yaralanmış olan 8 kişi, sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil servis içerisinde tedavi altına alınan yaralılardan 2 tanesi, ilk  gerçekleştirilen müdahalenin sonrasında ise hayati tehlikelerinin bulunduğu gerekçesi ile Şanlıurfa ilindeki hastaneye sevk edilmiş oldu. Jandarma ekipleri ise, yeniden bir olay çıkmaması amacıyla mahalle içerisinde önlem alırken, kavgaya karışmış olan 17 şahsı da gözaltına almış durumda. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.