O oyundaki 30 FPS sorununu çözdüler

Mortal Kombat 11 isimli oyunun PC versiyonu üzerindeki sinematikler de dahil olmak üzre oyuncular artık çok yüksek FPS oranlarına ulaşabilmekte.

O oyundaki 30 FPS sorununu çözdüler


Mortal Kombat 11 isimli oyunun PC versiyonu üzerindeki sinematikler de dahil olmak üzre oyuncular artık çok yüksek FPS oranlarına ulaşabilmekte. Daha öncesinde sahnelerin 30 FPS'yle sınırlanmasına sebep olan bir problem yer almaktaydı ve bu oyunu 60 FPS'yle görüntüleyebilecek bilgisayarlar üzerinde dahi 30 FPS problemi gözlemlenmekteydi. NetherRealm Studio şirketi Mortal Kombat 11 adlı oyunun PC amacıyla bu problemi çözüme kavuşturacak bir güncelleme paylaştı.

NetherRealm Studio şirketi, 1 hafta öncesinde sinematikler ile birlikte giriş ekranları ve menüler benzerindeki oyunun birkaç noktasında yer alan FPS sınırının kaldırılabilmesini ve oyunun her kısmında 60 FPS'lik bir değere ulaşmayı talep eden oyuncuların isteklerine yanıt vermişti ve FPS ile alakalı sınırın kaldırılacak olduğunu duyurmuştu. Firma bu konudaki sözünü tutmuş oldu, oyuncuların taleplerini yeni bir güncelleme ile yerine getirmiş oldu.

Güncellemenin  ise FPS'yle alakalı öteki detayları şöyle;

- Krushing Blow ile birlikte Fatal Blow'un animasyonları, intro ile beraber zafer ekranları ve Krypt modu benzerindeki sinematikler ile menüler üzerinde 60 FPS açmanın seçeneği de aktif hale getirildi.
- Yansımaları ise açma ile kapama seçeneği sunulmuş oldu.
- Oyunculardan bazılarının oyunun başlatılamaması ya da kilitlenmesi benzerindeki problemleri yaşamakta olduğu bilinmekteydi. Yeni güncellemeyle beraber buna kısmi bir şekilde çözüm getirilmiş oldu ve üstünde hala çalışılmış olduğu ifade edildi.
- Sık bir şekilde bağlantı kesilmesi problemi amacıyla iyileştirmeler,
- Fare ile birlikte kontrolcüler amacıyla çok küçük düzeltmeler gerçekleştirildi.
- Ve güncelleme içerisinde bunlara benzeyen oyun deneyimini iyileştirecek birkaç  tane düzeltme ve ilaveye daha yer verilmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.