Araziyle ilgili silahlı kavga çıktı

Şanlıurfa ili içerisinde amca çocuklarının arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkmış olan silahlı kavga esnasında 2 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi ise yaralandı.

Araziyle ilgili silahlı kavga çıktı


Şanlıurfa ili içerisinde amca çocuklarının arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkmış olan silahlı kavga esnasında 2 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi ise yaralandı. Jandarma ise bahsi geçen bu olaya karıştığı açıklanan 5 kişiyi gözaltına almış bir durumda.

Olay ise, öğleden sonra Dağyanı Mahallesi içerisinde gerçekleşti. Arazi konusundaki bir anlaşmazlık sebebi ile husumetli bir durumda olan amca çocuklarının arasında  bir tartışma meydana geldi. Tartışma ise, 2 tarafın da yakınlarının dahil olması ile beraber çok kısa zaman içerisinde kavgaya dönüşmüş oldu. Kavga esnasında, kimin tarafından ateşlenmiş olduğu tespit edilemeyen tüfeklerden çıkmış saçmaların isabet ettiği açıklanan 9 kişi de yaralandı.

Silah seslerini duymuş olanların ihbarda bulunmasının üstüne olayın yaşandığı yere jandarma ile birlikte sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaralı durumdaki vatandaşları, ilk müdahalelerinin hemen sonrasında farklı hastanelere kaldırdı. Ağır bir şekilde yaralanmış olan Muzaffer Kubat (36) ile birlikte Mehmet Kubat, gerçekleştirilmiş olan bütün müdahalelere karşın yaşamını kaybetti. 7 tane yaralınında tedavisinin devam ettiği bilgisi verildi. Muzaffer Kubat ile birlikte Mehmet Kubat'ın cansız bedenleri otopsi amacıyla Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürülürken, jandarma olaya karışmış olduğu konusunda tespitlerde bulunduğu 5 kişiyi de gözaltına almış bir durumda.

Jandarma ekipleri, mahalle içerisinde geniş bir şekilde güvenlik önlemi almış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.