Apple şirketinin küçük iPhone modeli görüldü

Apple şirketi geçmiş olduğumuz sene içinde tarihinde hiç  bir biçimde olmadığı kadar problemle mücadele etmek mecburiyetinde kaldı.

Apple şirketinin küçük iPhone modeli görüldü


Apple şirketi geçmiş olduğumuz sene içinde tarihinde hiç  bir biçimde olmadığı kadar problemle mücadele etmek mecburiyetinde kaldı. Bir taraftan açılmış olan davalar, hükümetlerle yaşamış oldukları sıkıntılardan dolayı başı dertte bulunan şirket, diğer taraftan yeni piyasaya çıkartmış olduğu modellerinin beklenilmekte olan satış performansına ulaşamamasından dolayı çok zor günleri yaşadı.

Apple şirketi ile ilgili uzun bir zamandan beri konuşulmakta olan iPhone SE 2 modeli bazılarına göre  çok ucuz fiyattaki iPhone modeli, bazılarına göre ise küçük iPhone modeli olarak tanıtılacak. Şirketin bu telefonun çıkışıyla beraber durgun gitmekte bulunan satışlarına birazda olsa ivme kazandırması konusunda bir beklenti var. Apple şirketi, her zaman gerçekleştirmiş olduğu gibi bu modelin tasarımı üstüne de sessiz ve sedasız bir biçimde çalışmayı tercih etmiş oldu. Modelle alakalı olarak aylardır süren spekülasyonlar, iPhone SE 2 modelinin iPhoneX modelinin çok daha ucuz  bir durumda modeli olacağı şeklinde beklentileri artmaya başlamıştı. 

iPhoneX modelinin çok daha kalın çerçeveye sahip bir hali gibi gözükmekte bulunan, tekrar ana ekran düğmesi bulunmayan bir tasarım beklenmekte. iPhone SE 2 modelinin, iPhone 5 modelinin kasasına oturtulmuş durumdaki bir iPhone X modelinin görünümüne sahip bulunacağı şeklinde beklentiler fazlasıyla büyük.

Apple şirketi, halen bu yeni modelinin üretimiyle alakalı olarak resmi bir açıklama gerçekleştirmemiş olsa bile modelle alakalı olarak verilmiş olan ipuçlarından sonra çok daha ekonomik ve  çok daha ufak bir iPhone modelinin piyasaya sürülecek olması beklenmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.