Avcılar ilçesindeki trafik kazasında 5 kişi yaralandı

Avcılar ilçesi içerisinde E-5 otoyolunun üzerinde seyir durumunda bulunan özel halk otobüsü iddialara bakılırsa farklı bir tane otobüs şoförünün sıkıştırmasından sonra ilk önce aydınlatma direğine çarpmış oldu sonrasında da orta refüje çıkıp anca durdu.

Avcılar ilçesindeki trafik kazasında 5 kişi yaralandı


Avcılar ilçesi içerisinde E-5 otoyolunun üzerinde seyir durumunda bulunan özel halk otobüsü iddialara bakılırsa farklı bir tane otobüs şoförünün sıkıştırmasından sonra ilk önce aydınlatma direğine çarpmış oldu sonrasında da orta refüje çıkıp anca durdu. Kaza esnasında ise 5 kişinin yaralandığı açıklandı.


Söz konusu bu kaza saatler 13:00 civarında Avcılar E-5 Cihangir bölgesinde yan yolun tam üstünde gerçekleşti. Elde edilmiş olan bilgiye bakılır ise, Ali Y. yönetiminde bulunan 34 SE 4649 plakasına sahip bir özel halk otobüsü, iddialara bakılırsa, o sırada yanından geçen fark bir halk otobüsünün sıkıştırmasından dolayı ilk önce aydınlatma direğine çarpmış oldu. Daha sonrasında da orta refüje çıkıp anca durabildi. Kaza esnasında 5 kişinin yaralanmış olduğu bilgisine ulaşıldı.

Yaralı durumda bulunan vatandaşlara ise  ilk önce yoldan geçmekte bulunan vatandaşlar müdahalede bulundu. Olayın gerçekleştiği yere çok fazla sayıda polis ekipleri ile birlikte sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralı durumda bulunan vatandaşlar  sağlık personelleri tarafından çevrede yer alan farklı hastanelere götürüldü. Diğer taraftan kaza esnasında özel halk otobüsünün çarpmış olduğu aydınlatma direğinin düşmesinden dolayı bir araç üzerinde de maddi hasar gerçekleşti. Polisler de kaza ile alakalı bir inceleme başlatmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.