Babasını komando bıçağı kullanarak bu hale getirdi

Antalya ilinde yer alan Muratpaşa Mahallesinin 578 Sokak üzerinde bir oto kiralama dükkanı işletmekte bulunan Ender U., dün saatler 14:30 civarında işyerine gelmiş olan oğlu Ş. U. (16)'yla çay içmekte oldukları esnada tartıştı.

Babasını komando bıçağı kullanarak bu hale getirdi


Antalya ilinde yer alan Muratpaşa Mahallesinin 578 Sokak üzerinde bir oto kiralama dükkanı işletmekte bulunan Ender U., dün saatler 14:30 civarında işyerine gelmiş olan oğlu Ş. U. (16)'yla çay içmekte oldukları esnada tartıştı. Tartışmanın sürdüğü esnada Ş. U., yanında yer alan komando bıçağını çıkartarak, ani bir şekilde babasının boğazına  doğru sapladı. Ş. U. babasını sağ tarafta yer alan gözü de dahil toplamda  8  farklı yerinden bıçakladı.

Daha sonrasında ise sokağa çıkmış olan Ender U., işyerinin bitişiğinde yer alan kahve içerisinde oturanlardan yardım talep etti. Boğazı ile birlikte öteki yaralı bölgelerine hızlı bir şekilde  tampon uygulanmış olan Ender U. ile ilgili bir ambulans çağrıldı. Gelmiş olan sağlık ekipleri ise, Ender U. içinde birinci müdahaleyi ambulans içerisinde gerçekleştirdi. Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülmüş olan Ender U. burada hızlı bir şekilde tedavi altına alındı. Olayın yaşanmış olduğu yerden  1 kilometrelik ilerde yer alan halı sahadan polis ekiplerini aramış olan Ş. U. da gelmiş olan ekiplere direnmeden teslim oldu.

Ş. U., polis içerisindeki işlemlerinin sonrasında bugün de  sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilmiş oldu. Ş. U. polis merkezi içerisindeki ifadesinde, babasının kendine devamlı olarak şiddet uygulamakta bulunduğunu, bu sebepten dolayı da olayı gerçekleştirmiş olduğunu ifade etti.

Öte yandan Ender U.'nun tedavisi  ise Atatürk Devlet Hastanesi içerisinde devam ediyor. Ender U.'nun bilincinin şu anda açık bir durumda olduğu fakat hayati tehlikesinin sürdüğü ifade edildi. Sağ koluna almış olduğu bıçak darbesinden dolayı sinirleri zarar görmüş bulunan Ender U., mikro cerrahi kısmında tedavi görebilmesi amacıyla Akdeniz Üniversitesinin Hastanesi’ne sevk edilmiş olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.