Babasının silahıyla oynuyordu kendisini vurdu

Kocaeli ili içerisinde babasının beylik tabancasını alarak oynamaya başlayan 17 yaşında bulunan Armağan, silahın ani bir şekilde ateş alması sonrasında karın bölgesi üzerinden ağır bir şekilde yaralanmış oldu.

Babasının silahıyla oynuyordu kendisini vurdu


Kocaeli ili içerisinde babasının beylik tabancasını alarak oynamaya başlayan 17 yaşında bulunan Armağan, silahın ani bir şekilde ateş alması sonrasında karın bölgesi üzerinden ağır bir şekilde yaralanmış oldu. Kanlar içerisinde yere yığılmış olan gencin götürüldüğü hastanede tedavisi devam ediyor.

Kocaeli ilinde yer alan Gölcük ilçesi içerisinde, babasına ait beylik tabancasını alıp oynadığı esnada silahın ateş alması sonrasında yaralanmış bulunan Armağan B. (17), hastane içerisinde tedavi altına alınmış durumda.

Söz konusu bu olay öğle saatlerine doğru, Değirmendere Yalı Mahallesinde yer alan Saniye Altuncu Caddesi içerisinde gerçekleşti. Armağan B., söz konusu iddialara bakılırsa evde emekli astsubay görevinde bulunan babasının beylik tabancasını alıp oynadığı esnada silah ateş almış oldu.

Armağan B. söz konusu bu kurşunun karın bölgesi üzerine isabet etmiş olması sonucunda da yaralandı. Silah sesini duyup hızlı bir şekilde odaya gelmiş olan abisi tarafından kanlar içinde bulunmuş olan Armağan B'ye., ihbardan dolayı olayın yaşandığı yere intikal eden sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi gerçekleştirildi. Hemen sonrasına Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne götürülen gencin tedavisi halen devam ediyor. Olayla alakalı olarak soruşturma başlatılmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.