Bakıcı küçük çocuklara dehşet yaşattı

İzmir ilinde Çetin B.'nin sağlık sorumları olduğu öğrenilen üç tane çocuğuna yatılı  bir şekilde bakıcılık yaptığı bilgisine ulaşılan A. E., evdeki en ufak çocuğu burnunu kanatana dek aralıksız olarak dövdü.

Bakıcı küçük çocuklara dehşet yaşattı


İzmir ilinde Çetin B.'nin sağlık sorumları olduğu öğrenilen üç tane çocuğuna yatılı  bir şekilde bakıcılık yaptığı bilgisine ulaşılan A. E., evdeki en ufak çocuğu burnunu kanatana dek aralıksız olarak dövdü. O dakikalar ise evde yer alan güvenlik kameralarına saniye saniye yansımış oldu. Çetin B. ayrıca bakıcı kişinin eve yer alan cep telefonuyla birlikte 7.800 Türk Lirası tutarındaki bir parayı çalmış olduğunu da iddia etti.

İzmir ilinde yer alan Karşıyaka ilçesinde farklı sağlık sorunları olduğu bilgisine ulaşılan üç tane çocuğuna tek bir başına bakmaya devam eden Çetin B., iddialara bakılırsa ülseratif kolit hastalığının yanı sıra hafif bir seviyede zeka geriliği ile birlikte görme kaybı ve de  Behçet hastalığı olduğu açıklanan 16 yaşında bulunan büyük oğullarından A. M. B. hastanede yattığı esnada bir tane refakatçinin aracılığı ile A. E. isimli bakıcıyla tanıştı. Çetin B., hem konaklayabilecek yeri olmadığını açıkça ifade eden A. E.'ye yardımcı olabilmek hem ise evde yer alan çocuklarına bakması maksadıyla A. E.'yle yatılı bir şekilde  bakıcılık yapması hususuna anlaşmış oldu.

Evde yer alan güvenlik kamerasını incelemiş olduğunda kadının çocuklarına çok iyi bir şekilde bakmakta olduğunu gören Çetin B., kadına karşı bir güven duymaya başladı ve kamera kayıtları incelemeyi de bir müddet boyunca bıraktı. Daha sonrasında evdeki büyük oğlu A. M. B., babasıyla konuşarak A. E.'nin 7 yaşında bulunan görme sorunu olan kardeşi H. B.'nin burnunu kanatarak dişini kırmış olduğunu da ifade etti. Bunun sonrasında ise kamera kayıtlarını izlemiş olan Çetin B. izlediklerinden sonra adeta şoke olmuş durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.