Balıkesir'de kahvehanede çıkan tartışmada kan aktı, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı!

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde yaşanan olayda Rojhat Kaçmaz ve arkadaşı Mahsun Avağ isimli şahıslar oturdukları kahvehanenin sahibiyle tartıştıktan sonra sahibinin babası tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğradılar, yaşanan olayda Kaçmaz hayatını kaybederken, Avağ ise yaralanması sonrasında hastaneye kaldırıldı.

Balıkesir'de kahvehanede çıkan tartışmada kan aktı, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı!

Balıkesir'in Edremit İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Dere Sokak'ta dün saat 19:45 sularında kahvehanede yaşanan kazgada kan aktı. 

Mahallede bulunan ve Arda Y. tarafından işletilen kahvenhaneye gelen Rojhat Kaçmaz ve arkadaşı Mahsun Avağ ile kahvehane sahibi Arda Y. arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. 

Çıkan tartışma kısa süre içerisinde yerini kavgaya bırakırken, Arda Y. yaşanan olayı babası Necati Y.'ye bildirdi. Baba Necati Y. olayı öğrenmesi sonrasında evinde bulunan pompalı tüfeği alarak oğlunun işlettiği kahvehaneye geldi. 

Kahvehaneye gelen baba Necati Y. pompalı tüfekle araçtan inerken Rojhat Kaçmaz ve arkadaşı Mahsun Avağ'a doğru pompalı tüfeği isabet alarak ateşledi. 

Pompalı tüfekten çıkan saçmaların Rojhat Kaçmaz'a isabet etmesi sonrasında Kaçmaz kanlar içerisinde yere yığılırken, Mahsun Avağ ise kaçmaya başladı, Avağ'ı takip eden Necati Y., Avağ'a doğru tüfeği isabet alarak ateşledi. 

Pompalı tüfekten çıkan saçmalar yine Mahsun Avağ'ı yaralarken, çevredekilerin ihbarı sonrasında bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Kısa süre içerisinde bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Kaçmaz ve Avağ yapılan ilk müdahale sonrasında Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Kaçmaz yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Avağ'ın ise tedavisine devam edildiği öğrenildi. 

Polis ekipleri tarafından olayın yaşandığı bölgede Arda Y. ve babası Necati Y. gözaltına alınırken, yaşanılan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.