Belediye başkanını direksiyonda görenler şaşırdı

Elazığ ilinin Mollakendi Belediyesinin Başkanı  görevinde bulunan AK Parti'li Mehmet Enis Doğan, Mollakendi - Elazığ arasındaki seferi gerçekleştiren yolcu otobüsünün kaptanının gecikmesinden dolayı direksiyona geçerek aracı kullanmaya başladı.

Belediye başkanını direksiyonda görenler şaşırdı


Elazığ ilinin Mollakendi Belediyesinin Başkanı  görevinde bulunan AK Parti'li Mehmet Enis Doğan, Mollakendi - Elazığ arasındaki seferi gerçekleştiren yolcu otobüsünün kaptanının gecikmesinden dolayı direksiyona geçerek aracı kullanmaya başladı. ''Yolcuları duraklarda bekletmek olmazdı'' ifadelerine yer veren Doğan'ı direksiyonda görmüş olanlar ise şaşkınlıklarını hiç bir şekilde gizleyemediler.

Merkeze bağlı bir durumda bulunan Mollakendi isimli beldeden Elazığ iline yolcu götürmesi gereken belediye otobüsünü kullanacağı açıklanan şoförün gelmemiş olduğu bilgisine ulaşan Belediye Başkanı görevinde bulunan Mehmet Enis Doğan, hızlı bir şekilde durağa gitti. Şoförünün seferine gecikmiş olduğu ve farklı şoförün yer almadığı bilgisi verilen Başkan  görevinde bulunan Doğan, otobüsün direksiyon koltuğuna geçti. Yolcuların hiç bir şekilde mağdur olmamaları amacıyla aracı kullanmaya başlayan Başkan görevinde bulunan Doğan'ı direksiyonda görmüş olanlar şaşkınlıklarını hiç bir şekilde gizleyemedi. Otobüste içerisinde yer alan yolculukta yolculardan biri tarafından cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.


Başkan görevinde bulunan  Mehmet Enis Doğan, yolcuları hiç bir şekilde  bekletmemek amacıyla direksiyona geçmiş olduğunu ifade ederek; ''Şoförümüz, otobüsün seferine geç kaldı. Yolcuları duraklarda bekletmek hiç bir şekilde olmazdı. Sefer yapmakta bulunan otobüsün farklı bir şoförünün bulunmadığı bilgisi bana verildi. Ben ise hızlı bir şekilde oraya gidip otobüsü kullandım. Bizler vatandaşlara hizmet edebilmek amacıyla buradayız'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.