iOS 13 için dördüncü Public Beta paylaşıldı

Apple şirketinin işletim sistemleriyle alakalı yeni sürümlerini test aşamasına sokmuş olduğu ve hataların giderilmesi konusunda olanak tanımış olduğu beta yazılımla alakalı program hiç bir şekilde hız kesmeden sürüyor.

iOS 13 için dördüncü Public Beta paylaşıldı


Apple şirketinin işletim sistemleriyle alakalı yeni sürümlerini test aşamasına sokmuş olduğu ve hataların giderilmesi konusunda olanak tanımış olduğu beta yazılımla alakalı program hiç bir şekilde hız kesmeden sürüyor. Teknolojinin devi Apple şirketi, bugün mobil işletim sistemlerinden iOS'un çok daha yeni versiyonu 1 sürümünün 4. public betasını açık bir şekilde paylaşmış oldu. Paylaşımı gerçekleştirilmiş olan iOS 13 işletim sisteminin Public beta 4 sürümüyle beraber cihazlara çok daha yeni özellikler ilave edilmesinin yanında iPhone cihazlar daha da stabil bir duruma gelmiş oluyor.

iOS 13 işletim sisteminin Public beta  sürümünün boyutu 590,4 MB şeklinde belirtilmiş durumda. İndirme işlemi ise ortalama  bir şekilde 3 ila 10 dakika arasında sürebilen  bu  yeni güncellemeyi elde edebilmek amacıyla ilk önce beta programına katılmanız gerekli. Ayarlar'a girdikten sonra Genel ve burdan da Yazılım Güncelleme şeklindeki yolu takip ettikten sonra indirip yükleyebilecek olduğunuz yeni güncellemeyle beraber iOS 13 sürümüne 1 adım daha yaklaşmış bir durumda bulunacaksınız.

İşletim sisteminin tamamında karanlık mod benzerindeki fazlasıyla güzel ve çok daha yeni özellikleri iOS ekosistemine getirmiş olan iOS 13 işletim sistemini Apple şirketinin yeni iPhone cihazlarıyla birlikte son kullanıcılara özel olarak yayınlaması konusunda da bir beklenti var.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.