Beşiktaş'ta intihar teşebbüsü ortalığı karıştırdı

Beşiktaş Levent içerisinde halen tespit edilemeyen bir sebepten dolayı havaya 2 el ateş etmiş olan bir şahıs, şakağına dayamış olduğu tabanca ile intihar etme girişiminde bulundu.

Beşiktaş'ta intihar teşebbüsü ortalığı karıştırdı


Beşiktaş Levent içerisinde halen tespit edilemeyen bir sebepten dolayı havaya 2 el ateş etmiş olan bir şahıs, şakağına dayamış olduğu tabanca ile intihar etme girişiminde bulundu. Çevre içerisinde çok geniş güvenlik önlemleri almış olan polis ekipleri, caddeyi de araç ile birlikte yaya trafiğine kapatmış durumdayken, araçlar içinde yer alan çocuk ve kadınları da hızlı bir şekilde tahliye ettirdi. Bir zaman geçtikten sonra ikna edilmiş olan ve psikolojik problemleri olduğu ifade edilen E. G., ekipler tarafından gözaltına alındı.

Büyükdere Caddesi'nin Levent Işıklar bölgesinde saatler 15:00 civarında gerçekleşen olayda, araçların arasına dalıp caddeye çıkmış olan E. G. isimli kişi, belinden çıkartmış olduğu tabancayı kullanarak havaya 2 el ateş etti. Açılmış olan ateşin sonrasında paniğe kapılmış olan vatandaşlar ise, metro istasyonuyla beraber bina girişlerine sığındılar. E. G ise. tabancayı şakağına dayayıp intihar edeceğini ifade etti.

İhbarlar üstüne olayın yaşandığı yere gelmiş olan polis, çevre içerisinde çok geniş güvenlik önlemleri aldı. Maslak istikametine doğru Büyükdere Caddesi'ne çıkmakta olan caddelerle sokaklar araçla birlikte yaya trafiğine de kapatıldı. Polis ekipleri, olay yerinin yakın bölgesinde yer alan araçlardaki çocuklarla beraber kadınları da hemen tahliye ettirdi.  

Caddenin ortasında, şakağına tabanca dayalı bir biçimde tur atıp, intihar etmeyi istediğini ifade eden E. G., polis ekipleri tarafından ikna edilmek için uğraşıldı. Yaklaşık  olarak 30 dakika devam eden çabaların sonrasında ikna edilmiş olan E. G., tabancasını polis memuruna teslim ettikten  hemen sonrasında gözaltına alındı. E. G.'nin psikolojik problemlerinin olduğu ifade edildi. İkna çalışmalarının esnasında, her ihtimale karşı alanda  özel harekat polisleri de hazır  bir şekilde bulunduruldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.