Dünya üzerindeki ilk resmi 5G kullanan model Moto Z3

Newyork'ta merkezi bulunan telekomünikasyon firmalarından biri olan Verizon'ın 5G uyum sunan telefona sahip müşterileri, yeni nesildeki şebekelerinin yüksek durumdaki hızından yararlanabiliyor olacaklar

Dünya üzerindeki ilk resmi 5G kullanan model Moto Z3


Newyork'ta merkezi bulunan telekomünikasyon firmalarından biri olan Verizon'ın 5G uyum sunan telefona sahip müşterileri, yeni nesildeki şebekelerinin yüksek durumdaki hızından yararlanabiliyor olacaklar. Şu anda da buna uygun durumdaki tek telefon modeli ise Ağustos ayında piyasaya çıkartılan Motorola Moto Z3 modeli. Bugün paylaşılacak 5G Moto Mod  ismi bulunan özelliğine sahip olarak karşımıza çıkan Moto Z3 modeli ile beraber kullanıcılar bundan böyle 5G hizmetinden de faydalanabiliyor olacaklar.

5G Moto Mod isimli özellik, Motorola'nın sitesi üzerinde ön siparişe çıkartılmıştı fakat halen kullanıma hazır bir durumda değildi. Verizon şirketi ise, 5G Moto Mod'un mağazalar üzerinde ve site üzerinde indirimli fiyatla 199 dolar tutarında erişilebilir  bir durumda olduğununun duyurusunu yaptı.

5G'nin ise 1 Gbps seviyesine sahip indirme hızlarına ulaşabilecek olduğu konusunda bir beklenti bulunmaktaydı. Fakat Verizon şirketi ise, ortalama hızla ilgili olarak 450 Mbps şekline bir söz verip bu beklentiyi azda olsa düşürmüş oldu. Aslın yine de firmaların şebekeleri gelişmeye başladıkça bu hızda bir artış meydana gelebilir. Sınırsız plana sahip Verizon müşterileri, aylık olarak ilave 10 dolar tutarındaki bir ücret ödemesi yaparak 5G hizmetine ulaşabiliyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.