Bir tane çöp ev daha temizlenmiş durumda

İstanbul  ilinde yer alan Pendik ilçesi içerisinde bir  tane kadının yaşamını sürdürdüğü tek katlı bina üzerinden kötü kokular gelmeye başlamasından dolayı vatandaşlar belediye personellerine ihbarda bulundu.

Bir tane çöp ev daha temizlenmiş durumda


İstanbul  ilinde yer alan Pendik ilçesi içerisinde bir  tane kadının yaşamını sürdürdüğü tek katlı bina üzerinden kötü kokular gelmeye başlamasından dolayı vatandaşlar belediye personellerine ihbarda bulundu. Ekipler ev içerisinde görmüş oldukları manzaradan dolayı adeta şaşkına dönmüş oldu. Ev ile bahçe kısmından toplamda yirmi ton kadar çöp çıkartılmış olan. Kamyon kamyon çöpün çıkartılmış olduğu bu ev içerisinde dezenfekte çalışmaları başlatılmış durumda. Zabıta ekipleri ile birlikte temizlik ekiplerinin saatler boyunca devam eden çöpleri toplama işlemleri de havadan görüntülenmiş oldu.

Pendik  ilçesinde yer alan Ahmet Yesevi mahallesi içerisinde Elmas Çetintaş'ın yaşamını sürdürdüğü bir gecekondudan çevreye yayılmaya başlayan kötü kokular, belediye personellerini hızlı bir şekilde harekete geçirmiş durumda. Ekipler söz konusu bu adrese gelmiş olduklarında da büyük şaşkınlık yaşamış oldu. Ev ile birlikte bahçesinin tamamının çöple dolmuş olduğunu gören ekipler hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. Pendik Belediyesinde görevli olan zabıta ekipleri ile birlikte temizlik ekipleri, çöp kamyonlarının yanı sıra temizlik malzemeleri kullanarak adrese gelmiş olan ev ile birlikte bahçe kısmında temizlik yapmaya başlamış durumda.

Ekipler, ev ile birlikte evin bahçe kısmından yaklaşık 20 ton kadar çöp çıkartmış oldu. Çıkartılmış olan kamyonlarca çöp, arabalara koyuldu ve evden uzaklaştırılmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.