Meteoroloji fırtına konusunda uyarıda bulundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yapmış olduğu açıklama içerisinde Orta Akdeniz ile birlikte Doğu Akdeniz konusunda bir fırtına uyarısında bulunmuş oldu.

Meteoroloji fırtına konusunda uyarıda bulundu


Meteoroloji Genel Müdürlüğü yapmış olduğu açıklama içerisinde Orta Akdeniz ile birlikte Doğu Akdeniz konusunda bir fırtına uyarısında bulunmuş oldu.

Genel Müdürlük tarafından yapılmış olan açıklama içerisinde, Batı Akdeniz Bölgesinin doğusuyla birlikte Doğu Akdeniz Bölgesi üzerinde rüzgarın, bugün öğle saatleri itibariyle kuvvetini çoğaltıp, doğu ile kuzeydoğu bölgelerden 6 ila 8 kuvvetinde (saatlik 50 ila 75 kilometre kadar) esmesinin beklenmekte olduğu aktarılmış durumda.

Rüzgarın bazı yerlerde 9 kuvveti içerisinde esip (saatlik 90 kilometre kadar) kuvvetli  bir şekilde fırtınaya dönüşebilecek olduğu uyarısı yapılmış olan açıklama üzerinde fırtınanın cuma gününde öğle saatlerinden hemen sonrasında etkisini yitirmesinin tahmin edilmekte olduğu ifade edildi.

Bazı iller içerisinde beklenmekte olan hava durumuyla günün en yüksek sıcaklık durumları da şu şekilde;

Ankara ili için hava durumu; Parçalı bir durumda ve az bulutlu, sabah saatlerine doğru puslu ve de sisli 8 derece
İstanbul ili için hava durumu; Parçalı bir durumda ve az bulutlu, sabah saatlerine doğru puslu ve de sisli 10 derece
İzmir ili için hava durumu; Parçalı bir durumda ve de az bulutlu, sabah saatlerine doğru puslu ve de sisli 15 derece
Adana ili için hava durumu;  Parçalı bir durumda ve de  az bulutlu, sabah saatlerine doğru puslu 17 derece

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.