Bodrum ilçesi sele teslim oldu

Muğla ilinin Bodrum ilçesi içerisinde gece saatlerinden bu yana etkili durumda bulunan sağanak yağıştan dolayı otelleri su basmasının yanı sıra araçlarda sel sularının içerisinde sürüklendi.

Bodrum ilçesi sele teslim oldu


Muğla ilinin Bodrum ilçesi içerisinde gece saatlerinden bu yana etkili durumda bulunan sağanak yağıştan dolayı otelleri su basmasının yanı sıra araçlarda sel sularının içerisinde sürüklendi. Yağmur sularının vurmuş olduğu bir ev içerisindeki çocuk ise son anda kurtarılabildi. Ekiplerin hızlı bir şekilde teyakkuza geçmiş olduğu ilçe içerisinde hayat  adeta felç olmuş durumda .

Bodrum ilçesinde gece geç saatlerden bu yana etkili durumda bulunan şiddetli yağmur, hayatı da olumsuz bir şekilde etkilemiş oldu. Bodrum ilçesinde yer alan çöplükteki yağmur suları çöplük yolunda yer alan gecekonduları vurmuş oldu. Gecekondulardan bir tanesinin bir cephesinin yıkıldığı bilgisine ulaşıldı. Selin suları odanın iç kısmına doğru ilerlerken, Melisa Şen adına sahip 7 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan bir çocuk ise  son anda kurtarılmış oldu. 

İlçe içerisinde sabaha karşı başlamış olan yağış, bir müddet boyunca ara verdikten hemen sonra öğle saatlerine doğru tekrardan başladı. Şiddetli bir biçimde yağan yağmurdan dolayı cadde ile birlikte sokaklar tekrardan göle döndü. Yapılmış olan tüm uyarılara karşın, dere yataklarına yakın bölgelerde bırakışmış olan araçlar sel suları üzerinde sürüklenmiş oldu.

Bodrum merkezinde yer alan cadde ile birlikte sokakların adeta bir dereye dönmesinden dolayı araçlar çok zor bir şekilde ilerleyebildi. Belediye Meydanı'na kadar gelmiş olan sel suları ise trafik akışını  tamamen olumsuz bir şekilde etkilemiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.