Bolu Dağı kara teslim

Sabah erken saatler içerisinde başlamış olan yoğun kar yağışı, D-100 karayolunun Bolu Dağı ile birlikte TEM Otoyolunun Bolu Dağı Tüneli bölgeleri üzerinde etkisini çok fazla arttırıp sürdürmekte.

Bolu Dağı kara teslim


Sabah erken saatler içerisinde başlamış olan yoğun kar yağışı, D-100 karayolunun Bolu Dağı ile birlikte TEM Otoyolunun Bolu Dağı Tüneli bölgeleri üzerinde etkisini çok fazla arttırıp sürdürmekte. Kar yağışı ise, D-100 karayolu üzerinde yer alan Yumrukaya bölgesi ile birlikte  Elmalık bölgesi, Abant Kavşağı bölgesi, Seymenler bölgesi, Bakacak bölgesi, Bıçkıyanı bölgesi, Karanlıkdere bölgesi ve Sarıçökek bölgesiyle Bolu Dağı Tüneli üzerinde şoförlere çok zor anlar yaşatmakta.

Karla ilgili kalınlığın 10 santimetreye kadar ulaştığı yüksek bölgeler üzerinde küreme çalışmalarıyla birlikte tuzlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiren karayolları ekipleri, söz konusu bu güzergahların önemli bölümleri üzerinde hazır bir şekilde bekletilmekte. Bu yolu kullanacak olan şoförler ise, yağış ile birlikte gizli buzlanmadan dolayı ışıklı tabelaların yanı sıra polis ekipleri tarafından  herhangi bir şekile hız yapmamaları ve ayrıca takip mesafelerini korumaları şeklinde de uyarılmaktalar.

Karla ilgili yağışın gece boyunca  aralıksız bir şekilde devam edecek olduğu ve etkisini  de hafta sonu boyunca göstermeye devam edeceği konusunda bir bilgiye ulaşıldı

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.