Çocuklarının ellerini kızgın bıçakla dağlamışlar

Kastamonu ilinde yaşamını sürdüren Irak uyruğuna sahip aile, 10 yaşında ve 8 yaşında bulunan çocuklarının, kendilerinin haberi olmadan evden para almış olduklarını gerekçe göstererek kızgın bir bıçak kullanarak ellerini dağlamış.

Çocuklarının ellerini kızgın bıçakla dağlamışlar



Kastamonu ilinde yaşamını sürdüren Irak uyruğuna sahip aile, 10 yaşında ve 8 yaşında bulunan çocuklarının, kendilerinin haberi olmadan evden para almış olduklarını gerekçe göstererek kızgın bir bıçak kullanarak ellerini dağlamış. Gözaltına alındığı açıklanan Irak asıllı aile serbest bırakılmış durumdayken, çocukların ise yurda yerleştirildiği açıklandı.

Elde edilmiş olan bilgiye bakılırsa, Kastamonu ilinde yer alan İnönü Mahallesi içerisinde ikamet ettikleri açıklanan Irak uyruğuna sahip 10 yaşında bulunan A. H. ile 8 yaşında bulunan A. H. adlı çocuklar, ailelerine haber vermeden evden para aldılar. Bunun farkına varan baba F.H. ile birlikte S. H ise çocuklarını cezalandırabilmek amacıyla ocakta ısıtmış oldukları bıçağı kullanarak çocuklarının ellerini dağlamış oldu. Çocukları hiç bir şekilde hastaneye götürmemiş olan aile, kendi olanaklarıyla sadece bir pansuman yaptı.

Okul idaresinin fark etmiş olduğu Irak asıllı bu çocuklar, ailesinin kızgın bıçağı kullanarak ellerini dağlamış olduğunu ifade etti. Bunun hemen sonrasında ise okul idaresi, polis ekiplerini arayıp bir ihbar yaptı. İhbarda bulunulmasının sonrasında Irak uyruğuna sahip baba F. H. ile birlikte Anne S. H. polis ekipleri tarafından hemen gözaltına alındı. Emniyet içerisindeki işlemlerinin hemen sonrasında adliyeye sevki gerçekleştirilen F. H. ile birlikte Anne S. H, adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış oldu.

Diğer taraftan kızgın bıçak kullanılarak elleri dağlanmış olan çocuklar ve öteki 2 tane kardeşi, aileden alınıp yurda yerleştirilmiş oldu. Olayla alakalı olarak inceleme devam ediyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.