Son dakika! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim tarihini verdi!

Siyasette Cumhurbaşkanlığı seçim tarihi merak konusu olurken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün gerçekleştirdiği grup toplantısı seçimin tarihini açıkladı "Yeter söz milletin" çıkışını hatırlatan Erdoğan, "Milletimiz 73 yıl sonra 6'lı masaya aynı gün 'Yeter' diyecek" ifadelerini kullandı.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim tarihini verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün gerçekleştirdiği Ak Parti grup toplantısında seçim tarihini net bir şekilde açıkladı. Siyasette altılı masanın yaptığı toplantılarada değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Siyasetin günlük hercü merci içinde insanların söyledikleri sözler elbette önemlidir. Ancak aynı insanların sandık başında nelere bakacaklarıdır. Rahmetli Menderes 14 Mayıs'ta 'Yeter söz milletin' diyerek sandıktan ezici bir zaferle çıkmıştır. Aynı şekilde Rahmetli Özal, darbenin gölgesinde girdiği seçimde önemli bir başarı kazanmıştır." dedi.

Söz de, karar da milletin!

Konuşmasına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz de 'Artık hiçbir şey eskisi olmayacak' diyerek hükümete gelmiştik. Şimdi de 'Söz de karar da gelecek de milletindir' diyerek milletin desteğine talibiz. Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün altılı masaya yanıtını verecek. Vesayet heveslilerine rağmen Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı bu konuşma sonrasında seçim tarihinin 14 Mayıs'ta yapacaağı konuşulurken, yapılan bu açıklama sonrasında muhalefet partisi liderlerinden herhangi bir açıklama gelmedi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.