Deprem felaketinde 25 akrabasını kaybeden sanatçı "Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın"

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi sonrasında 25 yakınını kaybeden Kahtalı Miçe "Yaralılar var. Cenaze de çok. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Adıyaman'da sağına bakıyorsun çökmüş, soluna bakıyorsun çökmüş. Gerçekten yapıyorlarsa sağlam yapı yapsınlar " ifadelerini kullandı.

Deprem felaketinde 25 akrabasını kaybeden sanatçı "Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın"

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetinde ki depremler sonrasında bölgede ekipler tarafından arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Son olarak bölgede arama kurtarma çalışmaları tamamlanan enkazların kaldırılması için iş makinaları çalışmalarına devam ederken, yaşanan deprem felaketi sonrasında bölgeden acı haberler gelmeye devam ediyor.

Merkezüssü Kahramanmaraş olan depremden en fazla etkilenen illerin başında gelen Adıyaman'da yaşamakta olan sanatçı Kahtalı Miçe özel bir televizyon kanalına konuştu.

Miçe "Kahta'da 8 tane apartman çöktü. Halamın çocuklarından, torunlarından, annemin teyze çocuklarından, amcamın kayınlarından, çocuklarında ölenler var. 25 kişi rahat var. Hepsi bizim insanlarımız. Bu ölenlerin hepsi bizim. Kendi yakını kaybetmekle aynı. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Çok zormuş, gerçekten zor.

Ben bugün Adıyaman'a gittim. İnan ki mecbur kalmasam gitmem. Yani insanın otomatikmen psikolojisi bozuluyor. Sağına bakıyorsun çökmüş, soluna bakıyorsun çökmüş. Gerçekten yapıyorlarsa sağlam yapı yapsınlar.  İstanbul'da çocuklarımla evdeydim. Avcılar'da oturuyordum. Ev gitti. Allah'a şükür bize bir şey olmadı. Biri sürü insan öldü. Benim küçük oğlum şoka girdi. Hanım bir tane tokat attı. Çocuk ağlamaya başladı. Kendine geldi." ifadelerini kullandı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.