İzmir'den Kahramanmaraş'a yardım götüren kamyonetin kaza yapması sonrasında genç kadın hayatını kaybetti!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında götürdükleri yardımları ihtiyaç sahiplerine dağıttıktan sonra dönüş yoluna geçen ve Uşak'ta kontrolü kaybederek tarlaya uçan kamyonet içerisinde bulunan Dilay Ceviz hayatını kaybederken, yanında bulunan 2 arkadaşı ise kazadan yaralı olarak kurtarıldı.

İzmir'den Kahramanmaraş'a yardım götüren kamyonetin kaza yapması sonrasında genç kadın hayatını kaybetti!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi sonrasında bölgeye ülkenin ve dünyanın dört bir tarafından yardımlar ulaştırılmaya devam ediyor.

Bölgede yaşamakta olan ve depremde evleri yıkılmış veya zarar görmüş depremzedelere gönderilen yardımlar felaketin 10. gününde de bölgeye ulaştırılmakta.

Depremin yaşanması sonrasında İzmir'de arkadaşlarıyla birlikte yardım malzemelerini toplayan Dilay Ceviz yükledikleri yardım malzemeleriyle birlikte yanında bulunan üç arkadaşıyla deprem bölgelerine gittiler.

Burada yanlarında getirdikleri yardım malzemelerini depremzede vatandaşlara dağıtan Dilay Ceviz daha sonra arkadaşlarıyla birlikte İzmir'e dönme kararı aldılar.

Kahramanmaraş'tan yola çıkan Serhat K. idaresinde ki kamyonet Uşak'ta kontrolünü kaybetmesi sonrasında kaza yaparak tarlaya devrildi, olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı sonrasında bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Olay sonrasında bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda Dilay Ceviz'in hayatını kaybettiği, yanında bulunan iki arkadaşının ise yaralanması sonrasında Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı aktarıldı.

Polis ekipleri tarafından kazanın meydana geldiği noktada yapılan inceleme sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.