Komedyene rahatsızlık veren kadının cezası kesinleşti

Sefa Doğanay'a sosyal medya üzerinde yer alan hesabı üzerinden mesajlar yollayan ve ayrıca evine kadar giderek rahatsız ettiği ileri sürülen sanıklardan Kuduret D.'nin yargılanması içerisinde karar çıkmış durumda.

Komedyene rahatsızlık veren kadının cezası kesinleşti


Sefa Doğanay'a sosyal medya üzerinde yer alan hesabı üzerinden mesajlar yollayan ve ayrıca evine kadar giderek rahatsız ettiği ileri sürülen sanıklardan Kuduret D.'nin yargılanması içerisinde karar çıkmış durumda. Mahkeme sanık için ''Tehdit'' şeklindeki bir suçtan 5 aylık hapis cezası verip, hükmün açıklanmasının geri bırakılması konusunda da bir karar vermiş oldu.

Doğanay'ın davacı bir durumda bulunduğu bu duruşmaya, tutuksuz bir şekilde yargılanmasına devam eden sanıklardan Kuduret D. ile birlikte avukatı katılım gerçekleştirdi. Bakırköy'de yer alan 39. Asliye Ceza Mahkemesi içerisinde görülmüş olan bu duruşma içinde son sözü sorulan Kuduret D. açıklamasında; ''Beraat kararı istiyorum'' ifadelerine yer verdi. Kararını açıklamış olan mahkeme ise; Kuduret D. için "Tehdit'' şeklindeki suç sebebiyle 6 aylık bir hapis cezası vermiş oldu, sanık  olarak mahkemede yer alan Kuduret D.'nin duruşma içindeki iyi halini dikkate almış bulunan mahkeme söz konusu bu cezayı 5 aya kadar indirip hükmün açıklanmasının geri bırakılması konusunda da bir karar vermiş oldu.

Öte yandan mahkeme bir de, Kuduret D. için ''Hakaret'' şeklindeki suçuna 1.500 Türk Lirası tutarında bir para cezası vermiş oldu, lakin sanığın sabıkasız bir durumda bulunmasından dolayı hükmün açıklanması geriye bırakılmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.