Eşinden boşanmıştı, evinde ölü bir şekilde bulundu

Ordu ilinde yer alan Perşembe ilçesi içerisinde yaşamını sürdüren vergi dairesinden emekli olduğu öğrenilen kadın, yalnız başına yaşamakta olduğu evinde ölü bir şekilde bulundu.

Eşinden boşanmıştı, evinde ölü bir şekilde bulundu


Ordu ilinde yer alan Perşembe ilçesi içerisinde yaşamını sürdüren vergi dairesinden emekli olduğu öğrenilen kadın, yalnız başına yaşamakta olduğu evinde ölü bir şekilde bulundu. Evden çıkmaya başlayan kötü kokulardan dolayı komşular itfaiye ekipleri ve polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Gaz maskesini takarak balkondan içeriye girmiş olan itfaiye erleri ise kadının cansız bir durumdaki bedeni ile karşılaşmış oldu. Bir tane kızı olduğu bilgisine ulaşılan kadının kısa bir zaman önce eşinden boşanmış olduğu da ortaya çıkmış oldu.

Ordu ilinde yer alan Perşembe ilçesi içerisinde, çıkan kokulardan dolayı yalnız yaşamını sürdürdüğü evine girilmiş olan vergi dairesi üzerinden emekli  olduğu açıklanan Ayten Yazıcı (58), ölü bir şekilde bulundu.

Kacalı Mahallesi'nde yer alan Kültür Caddesi üzerindeki 2 kattan oluşan binanın üst kat kısmında ikamet eden Ayten Yazıcı'nın evinden geçmiş olduğumuz akşam çıkmaya başlayan kötü kokulardan dolayı komşuları polis ekiplerini aradı. İhbar üzerine gelmiş olan polis ekipleri, zili çaldı. Fakat kapıyı hiç kimse açmadı. Bunun sonrasında yardım talep edilen itfaiye erleri, gaz maskesi taktıktan sonra balkın kısmından içeriye girdi. Ayten Yazıcı'nın burda da cansız bedenine ulaşıldı.

Ordu Devlet Hastanesi'nde yer alan Morga götürülen Yazıcı'nın ölüm sebebi de otopsiyle tespit edilecek. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.