Eşini öldürdükten sonra intihar eden özel harekat polisi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti!

Karısıyla boşanma aşamasında olan özel harekat polisi yine meslektaşı olan eşine sokak ortasında kurşun yağdırmış, ağır yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetmişti. Eşini kurşun yağmuruna tutan özel harekat polisi koca silahı kafasına dayadıktan sonra ateşlemiş ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı, eşini öldüren koca 3 gün boyunca tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Eşini öldürdükten sonra intihar eden özel harekat polisi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti!

Antalya'da özel harekat polisi olarak görev yapmakta olan Hüseyin Emre Yılmaz 22 Ocak tarihinde saat 12:20'de Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapmakta olan boşanma aşamasında ki eşi Aslı Yılmaz'ın yanına gelerek konuşmak istediğini söylemişti.

Konuşmak için araca geçen boşanma aşamasında ki çift oğullarını aracın içerisinde bırakarak sokak ortasında oğullarının velayeti nedeniyle tartışmaya başladılar. Çıkan tartışmanın kısa süre içerisinde kavgaya dönüşmesi sonrasında Hüseyin Emre Yılmaz yanında bulunan beylik tabancasını çıkararak eşi Aslı Yılmaz'a kurşun yağdırmıştı.

10 kurşunun isabet ettiği kadın kanlar içerisinde yere düşerken özel harekat polisi Yılmaz ise tabancayı kafasına dayayarak intihar girişiminde bulundu ve ağır yaralandı. 

Olay sonrasında bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Aslı Yılmaz'ın hayatını kaybettiği belirlenirken, kafasına sıktığı kurşunla ağır yaralanan Hüseyin Emre Yılmaz tedavi edilmek üzere Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Eşini öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan ve sonrasında da ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Hüseyin Emre Yılmaz 3 gündür tedavi gördüğü hastanede durumunun ağırlaşması sonrasında yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Eşi tarafından 10 kurşunla öldürülen polis memuru Aslı Yılmaz ise memleketi Malatya'da son yolculuğuna uğurlandı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.