Huawei şirketi Mate X modelinin kılıfını tanıttı

Huawei şirketinin bugün tanıtmış olduğu ilk katlanabilir telefonlarından Mate X modeli, işlevselliği çok tartışılabilir olsa bile Samsung şirketinin Galaxy Fold modelinden çok daha şık bir durumda gözüküyor.

Huawei şirketi Mate X modelinin kılıfını tanıttı


Huawei şirketinin bugün tanıtmış olduğu ilk katlanabilir telefonlarından Mate X modeli, işlevselliği çok tartışılabilir olsa bile Samsung şirketinin Galaxy Fold modelinden çok daha şık bir durumda gözüküyor. Galaxy Fold modelinin tam tersine dışına doğru katlanmakta olan Mate X modeli, bu tasarımından ötürü yanında bazı problemleri de beraberinde getirmekte. Bunlardan akıllara ilk gelmekte olanda, ekranın korunmasıyla birlikte kılıflar.

Huawei şirketi, telefonun çizilmesiyle alakalı probleme telefonun kendi kadar şık  bir durumda olmasa bile bir çözüm bulmayı başarmış. Katlanabilir özelliğe sahip telefonların kılıflarıyla birlikte koruyucu tasarımlarının gelecek dönemde tam olarak nasıl olabileceği hususunda bir fikir vermiş olan Huawei şirketi, bu konuyla alakalı olarakta hızlı bir şekilde ilerleme gösterecek gibi gözükmekte.

Aksesuar ise, katlanmış durumdaki telefona, cihazın etrafını sarabilecek ve her 2 kısmını da koruyacak bir biçimde oturuyor. Yani telefon açılarak 8 inç büyüklüğündeki devasa bir ekran duruma geldiği zaman kılıfı hiç bir şekilde kullanamamaktasınız.

Bunun telefonla ilgili olarak Huawei  şirketi tarafından geliştirişmiş olan erken bir çözüm olduğunu da hiç bir şekilde unutmamakta bir yarar var. Gelecek zamanlar içerisinde 3. parti üreticilerin değişik tasarımlarının  tam olarak nasıl olacağını hep beraber görmüş olacağız. Huawei şirketinin kılıfının fiyatı hususunda herhangi bir bilgi yer almasa bile 2.600 dolar tutarında olmayacağı kesin.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.