Genç çifti trafik kazası ayırdı

Bursa ilinde yer alan İznik ilçesi içerisinde Fatih Ay, çarpmış olduğu motosikletin arka kısmında oturan Merve Arslan'ı (22) otomobilinin altında metreler boyunca sürüllemiş oldu.

Genç çifti trafik kazası ayırdı


Bursa ilinde yer alan İznik ilçesi içerisinde Fatih Ay, çarpmış olduğu motosikletin arka kısmında oturan Merve Arslan'ı (22) otomobilinin altında metreler boyunca sürüllemiş oldu. Kaza esnasında genç yaştaki kadın hayatını kaybederken, motosikleti kullanmakta olan eşi Osman Arslan (26)'ın ise yaralandığı açıklandı. Olayın gerçekleştiği yerden kaçmış olan Ay, kısa zaman içinde yakalanarak, gözaltına alınmış oldu. Kazadan hemen önce ve sonra yaşanmış olanlar, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt edildi.

Kaza ise geçmiş olduğumuz gece yarısı, Kılıçaslan Caddesi üzerinde gerçekleşti. Fatih Ay'ın kullandığı 16 H 8712 plakasına sahip bir otomobil, karşı şeritten gelmekte olan Osman Arslan'ın kullanmakta olduğu 16 AFE 272 plakasına sahip bir motosiklete çarptı. Kaza esnasında devrilmiş olan motosikletin kullanıcısı Arslan yola savrulmuş durumdayken, arkasında oturmakta olan eşi Merve Arslan ise otomobilin altında kalarak ortalama bir şekilde 700 metre kadar sürüklenmiş oldu. Şoför Fatih Ay ise, kazanın hemen sonrasında otomobili orda bırakarak, olayın yaşandığı yerden kaçtı.


Çevrede yer alanların ihbarda bulunmasının hemen sonrasında sağlık ekipleriyle birlikte polis ekipleri olayın yaşandığı yere intikal etti. Sağlık personelleri yapmış olduğu kontroller esnasında, Merve Arslan'ın yaşamını kaybetmiş olduğunu tespit etti. Yaralı durumda bulunduğu tespit edilen Osman Arslan da ambulans ile İznik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Merve Arslan'ın cansız durumda bulunan bedeni, cumhuriyet savcısının yapmış olduğu incelemenin sonrasında İznik Devlet Hastanesi'nde yer alan morga kaldırıldı. Kaza ile alakalı soruşturma başlatmış olan polis ekipleri, şoför olan Fatih Ay'ı kısa zaman içinde yakalayarak, gözaltına aldı. Merve ile Osman Arslan isimli genç çiftin sadece 2 ay önce evlenmiş oldukları bilgisine ulaşıldı.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.