Genç kızların bıçaklı kavgası

Antalya ili içerisinde 17 yaşında bulunan C. S. A., sosyal medya platformu üstünden annesine küfür etmiş olduğunu gerekçe göstererek buluşmak amacıyla çağırmış olduğu arkadaşlarından S. İ.'yi (15), sokak ortasında bacaklarından bıçakladı ve kaçtı.

Genç kızların bıçaklı kavgası


Antalya ili içerisinde 17 yaşında bulunan C. S. A., sosyal medya platformu üstünden annesine küfür etmiş olduğunu gerekçe göstererek buluşmak amacıyla çağırmış olduğu arkadaşlarından S. İ.'yi (15), sokak ortasında bacaklarından bıçakladı ve kaçtı. Kanlar içinde aniden yere yığılmış olan S. İ. tedavisinin gerçekleştirilmesi amacıyla hastaneye götürülürken, şüpheli durumda bulunan C. S. A da çok kısa bir zamandan sonra polis ekipleri tarafından yakalanmış oldu.

Söz konusu bu olay ise, saatler 15:15'i gösterirken Kepez ilçesinde yer alan Yeniemek Mahallesi'nin 2562 sokağı üzerinde gerçekleşti. İddialara bakılırsa, arkadaş oldukları açıklanan C. S. A ile birlikte S. İ. halen tespit edilemeyen bir nedenden dolayı kavga ettiler. İddialara bakılırsa S. İ., kavgalı  durumda bulunduğu arkadaşlarından C. S. A.'nın annesini telefonuyla aradı ve hakaretlerde bulundu.

Annesine arkadaşı tarafından hakaret edilmiş olduğunu duyan C. S. A. da sonrasında S. İ.'ye buluşma konusunda bir teklifte bulundu. iki kız yüz yüze bir şekilde görüşmek amacıyla randevulaştı ve sokak ortasında buluştu. Buluştuktan sonra da tartışmaya başlamış olan 2 genç kız sokak ortasında birbirlerine girmiş oldu. Hemen sonrasında ise C. S. A., iddialara bakılırsa yanında getirmiş olduğu bıçağı kullanarak  S. İ.'Yİ sağ ile birlikte sol bacağından yaraladı ve olayın gerçekleştiği yerden kaçtı. Çevrede yer alanların ihbarda bulunmasının sonrasında olayın gerçekleştiği yere polis ekipleriyle birlikte sağlık ekipleri yönlendirildi.

Kanlar içinde yere yığılmış olan S. İ. sağlık personellerinin gerçekleştirdiği ilk müdahalesinin sonrasında hızlı bir şekilde Akdeniz Tıp Fakültesi Acili servisine götürüldü.. Polis ekipleri ise kaçmış olan C. S. A.'yı olay gerçekleştikten 30 dakika sonra yakalamış oldu. Olayla alakalı olarak bir soruşturma başlatılmış durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.