Marmaris adeta beşik gibi sallanıyor

Muğla ilinde yer alan Marmaris ilçesi içerisinde saatler 17:51'i gösterirken 4.3 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşti.

Marmaris adeta beşik gibi sallanıyor


Muğla ilinde yer alan Marmaris ilçesi içerisinde saatler 17:51'i gösterirken 4.3 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşti. Çevrede yer alan illerden de hissedilmekte olan bu deprem büyük bir panik yaratmış durumda. Dün ise Muğla ilinde yer alan Datça ilçesinin açık bölgesinde 4.1 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşmişti.


AFAD tarafından alınmış olan bilgilere bakılır ise; Marmaris ilçesinin açıklarında saatler 17:51'i gösterirken 4,3 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşti. Yerin yaklaşık olarak 42 kilometrelik derin bölgesinde gerçekleşen deprem büyük bir panik yaratmış oldu.

Afet ile Acil Durum Yönetiminin Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından alınmış olan bilgiye bakılır ise, saatler 17:51'i gösterdiği sırada merkez üssü Akdeniz şeklinde açıklanmış olan, Richter ölçeğine bakılır ise 4,3 büyüklüğünde gözüken bir deprem gerçekleşti. Rodos Adası'nın güney kısmında, Muğla ilinin Marmaris ilçesine de yaklaşık olarak 59.23 kilometrelik mesafede yer alan bu deprem, yerin tam olarak 42.52 kilometrelik derinliğinde gerçekleşti

Afet ile Acil Durum Yönetimi Başkanlığına bağlı bulunan Deprem Dairesi Başkanlığı üzerindeki verilere bakılır ise, Ege Denizi üzerinde dün (Muğla ilinde yer alan Datça ilçesinin açıkları) saatler 23:20'yi gösterirken 4.1 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşmişti. Datça ilçesinin 66 kilometrelik uzaklığında gerçekleşmiş olan söz konusu bu depremin derinliği ise tam olarak  12 kilometre şeklinde açıklanmış idi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.