Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu deprem bölgesinde tezahüratları susturdu!

Deprem bölgesine giderek geceyi çadırda geçiren Kemal Kılıçdaroğlu kendisini karşılamak için toplanan depremzedelerin tezahüratlarını sus işareti yaparak durdurdu. Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu'nun sloganları susturma anları kameralara yansıdı!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu deprem bölgesinde tezahüratları susturdu!

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte deprem bölgesine gitti.Geceyi Nurhak İlçe'sinde bir çadırda geçiren Kılıçdaroğlu depremzede vatandaşlarla sohbet ederek bölgedeki son durumu yakından inceledi
 
Vatandaşlarla bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu kendisi için atılan tezahüratları el işareti ile susturtuğu anlar kameralara yansıdı.

Topluluk "Halkın umudu Kılıçdaroğlu" sloganları attığı sırada Mansur Yavaş ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç da tezahüratta bulunan kişilere susmaları çağrısında bulundu.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.