Hamile olan eşini tam 25 yerinden bıçakladı

Edirne ili içerisinde S. Z., kendisini aldatmış olduğunu ileri sürdüğü hamile eşi A. Z.'yi meyve bıçağı kullanarak tam 25 yerinden bıçaklayıp, ağır  bir şekilde yaraladı.

Hamile olan eşini tam 25 yerinden bıçakladı

 
Edirne ili içerisinde S. Z., kendisini aldatmış olduğunu ileri sürdüğü hamile eşi A. Z.'yi meyve bıçağı kullanarak tam 25 yerinden bıçaklayıp, ağır  bir şekilde yaraladı. Olaydan sonra kaçmış olan S. Z., polis ekipleri tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

Olay ise, Menzilahır Mahallesi içerisinde meydana geldi. S. Z., kendini bir taksici ile birlikte aldatıp, ondan hamile kalmış olduğunu iddia ettiği eşi A. Z. ile ani bir şekilde tartışmaya başladı. Tartışmanın  bir anda büyüyüp, kavgaya dönüşmüş olmasının üstüne ise S. Z., mutfakta yer alan meyve bıçağını eline alıp, karısını  tam tamına 25  farklı yerinden bıçaklayarak, ağır  bir şekilde yaraladı.

İhbarlar yapılmasının hemen sonrasında olayın yaşanmış olduğu yere polis ekipleri ile birlikte sağlık ekiplerinin sevk edildiği açıklandı. A. Z., olayın yaşandığı yere intikal eden sağlık görevlileri tarafından ambulans ile hızlı bir şekilde Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülüp, tedavi altına alındı.

 Olayın hemen sonrasında kaçmış olan S. Z. ise polis ekiplerinin başlatmış olduğu özel bir çalışma ile birlikte kıskıvrak yakalanarak,  hemen gözaltına alındı. S. Z. ise, sevk edilmiş olduğu adliye içerisinde, çıkartıldığı mahkeme tarafından hemen tutuklandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.