Hastaneye bu şekilde getirildi

Kayseri ili içerisinde apartman bahçesinde yer alan korkulukların üstünden atladığı esnada kolu demir parmaklığa sağlanmış olan Kaan Özkan yaralandı.

Hastaneye bu şekilde getirildi


Kayseri ili içerisinde apartman bahçesinde yer alan korkulukların üstünden atladığı esnada kolu demir parmaklığa sağlanmış olan Kaan Özkan yaralandı. Bahçede yer alan demir parmaklık kesilip kurtarılmış olan Özkan, kolunda yer alan demir ile birlikte hastaneye götürüldü.

Olay ise , dün Kayseri  ilinde yer alan Sahabiye Mahallesi içerisindeki Akkaya Apartmanı'nda gerçekleşti. Kaan Özkan (21), iddialara bakılır ise ikamet ettiği apartmana kestirme bir şekilde girmek amacı ile demir korkulukların üstünden atlamayı istedi.

Atladığı esnada ise dengesini yitirip düşmüş olan Özkan'ın sol kolu, demir durumdaki parmaklığa saplanmış oldu.  Çevrede yer alan vatandaşların ihbarda bulunması ile birlikte olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden itfaiye ekipleri, Özkan'ın kolunun bir yanından girip öteki yanından çıkmış olan demir parmaklıkları testere yardımıyla kesti.

Özkan, kolunda yer alan demir parçası ile beraber olayın yaşanmış olduğu yere gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulans ile  Erciyes Üniversitesinin Tıp Fakültesi'ne götürüldü. Hastane içerisinde hızlı bir şekilde  tedavi altına alınmış bulunan Özkan'ın kolunda yer alan parça ise çıkartıldı. Özkan'ın sağlıkla ilgili durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.