14 Gün içerisinde tam 1 milyon tane satıldı

Şu an içerisinde yalnızca Çin’de satışta bulunan Honor 20 modeli, yalnızca 1 bölge içerisinde satışta bulunmasına karşın Huawei şirketi tarafından yapılmış olan açıklamasına bakılır ise 14 gün içinde 1 milyon tane satış rakamına ulaşmış oldu.

14 Gün içerisinde tam 1 milyon tane satıldı


Şu an içerisinde yalnızca Çin’de satışta bulunan Honor 20 modeli, yalnızca 1 bölge içerisinde satışta bulunmasına karşın Huawei şirketi tarafından yapılmış olan açıklamasına bakılır ise 14 gün içinde 1 milyon tane satış rakamına ulaşmış oldu. Alt marka aynı zaman içerisinde Honor 20 Pro modelinin de gelmiş olduğunu resmi bir şekilde.


Honor 20 Pro isimli model, 8 GB'lik bir RAM ile beraber 2 farklı depolama seçeneği ile karşımıza çıkacak: bunlar ise 128 GB'lik bir depolama ile birlikte 256 GB'lik bir depolama. Cihazın satış fiyatı 412 euro seviyesinde bulunacakken genel pazar göz önüne alındığı zaman bu söz konusu rakam fazlasıyla uygun bir şekilde değerledirilebilecek. Çünkü aynı özellikte farklı markaların çıkartmış oldukları cihazları 600 euro seviyelerinde pazar içerisinde yer almakta.

Şimdilik ise  Huawei şirketinin uluslararasındaki pazarı yalnızca Honor 20 modeli ile yetinmek mecburiyetinde. Cuma gününde Birleşik Krallık içerisinde satışa çıkartılacağı açıklanan bu cihazla ilgili perakendeciler çoktan ön siparişler için akın etmiş oldu. 6 GB'lik bir RAM ve 128 GB'lik bir dâhili depolamaya sahip olarak gelecek modelin ön siparişle ilgili fiyatı da 399 pound (2.940 Türk Lirası tutarında) ile karşımıza çıkıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.