Nubia Red Magic 3 cihazı ne zaman satılacak?

ZTE şirketinin alt markası olarak faaliyetlerine devam etmekte bulunan Nubia şirketi, geçtiğimiz ay oyun telefonlarından biri olan Red Magic 3 isimli cihazı tanıtmıştı.

Nubia Red Magic 3 cihazı ne zaman satılacak?


ZTE şirketinin alt markası olarak faaliyetlerine devam etmekte bulunan Nubia şirketi, geçtiğimiz ay oyun telefonlarından biri olan Red Magic 3 isimli cihazı tanıtmıştı. Şimdi de telefonun satışa çıkartılacak olduğu tarih resmi bir şekilde kesinleşti.

Nubia Red Magic 3 isimli cihaz, çok büyük bir 90Hz gücündeki OLED ekranı üzerinde barındırıyor. Gücünü ise  Snapdragon 855 ismine sahip popüler yonga setinden aldığı açıklanan bu canavar, uzun bir şekilde devam eden oyun zamanlarına ayak uydurabilmek amacıyla aktif bir şekilde soğutma sistemini de üzerinde barındırıyor. Telefondan gelmiş olan  en iyi durumdaki haber de, Hindistan içerisinde 27 Haziran tarihinde satışa sunulmuş olacağının açıklanması. 

Red Magic 3 aslında 2 tane model ile karşımıza çıkmış olacak. Bir tane model 8 GB'lik bir RAM ve de  128 GB'lik bir depolama alanıyla karşımıza çıkacakken öteki model de 12 GB'lik bir RAM’e sahip olarak gelecek ve de  256 GB'lik bir depolama alanını kullanıcılara sunmuş olacak.  

Telefonun ayrıca 8 GB'li bir RAM’le karşımıza çıkan modeli 35.999 Hindistan Rupisi tutarındaki bir fiyatla (3.029 Türk Lirası tutarında), 12 GB'lik Ram’e sahip olan modeli de 46.999 Hindistan Rupisi tutarındaki bir fiyatla (3.954 Türk Lirası) satılıyor olacak. Bu söz konusu canavarlar, 27 Haziran tarihi içerisinde Flipkart sitesi üzerinde satışa sunulmuş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.