İnternet kesintisiyle alakalı bakım çalışması açıklamaları

Türk Telekom'un yanı sıra Türksat Kablonet ile birlikte Vodafone  ve Turknet internet hizmetleri içerisinde aksamalar meydana gelmesinden dolayı sosyal medya platformları üzerinde kullanıcılar durumdan söz etti ve aniden gündeme oturdu.

İnternet kesintisiyle alakalı bakım çalışması açıklamaları


Türk Telekom'un yanı sıra Türksat Kablonet ile birlikte Vodafone  ve Turknet internet hizmetleri içerisinde aksamalar meydana gelmesinden dolayı sosyal medya platformları üzerinde kullanıcılar durumdan söz etti ve aniden gündeme oturdu. Türk Telekom şirketi de bunun hemen sonrasında web sitesi üzerinde bir duyuru paylaşımında bulundu ve söz konusu bu kesintinin ''planlı bakım çalışmasından'' kaynaklanmakta olduğu ve 5 saat boyunca devam etmesinin beklenmekte  olduğu ifade edildi.

Ülkenin tamamında internet erişim problemlerinin yaşanmaya başlamasıyla beraber bu durum sosyal medya üzerinde gündem olmaya başladı. İnternette yer alan kullanıcılar Türk Telekom'un yanı sıra Turknet ile birlikte Türksat Kablonet ve 
 de Vodafone internet hizmetleri üzerinde aksama olduğunu aktarmaya başladı. Pek çok kullanıcı tarafından yaşanmış olan söz konusu problemin gündeme getirilmesinin hemen sonrasında ise Türk Telekom konuyla alakalı olarak açıklama yaptı. Yapılmış olan açıklama üzerinde, belirli bölgeler içerisinde planlı çalışmaların yapılmakta olduğunu, buna bağlı bir şekilde de problemlerle beraber aksamaların yaşanacak olduğunu duyurmuş oldu. Duyuru üzerinde söz konusu kesintinin 'planlı çalışmalardan' kaynaklanmakta olduğu ve yaklaşık olarak beş saat devam etmesinin beklenmekte olduğu ifade edildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.