Aralarına kara kedi mi girdi?

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, geçmiş olduğumuz sene Eylül ayı içerisinde boşanma kararı almıştı. Fakat ayrılığa çok fazla dayanamamış olan ikili, kısa bir zamanın ardından tekrar barıştı.

Aralarına kara kedi mi girdi?


Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, geçmiş olduğumuz sene Eylül ayı içerisinde boşanma kararı almıştı. Fakat ayrılığa çok fazla dayanamamış olan ikili, kısa bir zamanın ardından tekrar barıştı. İkinci defa evlenecek olduklarına kesin gözle bakılmaya başlanan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı tekrardan ayrılmış oldu. Ünlü çift, sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerini silmişken, evlerini de tekrardan ayırdı.

Oyunculardan Burcu Kıratlı ile ünlü şarkıcılardan Sinan Akçıl, dokuz ay devam eden ayrılıklarının hemen sonrasında yeniden barışmış ve tekrardan aşk yaşamaya başlamış idi. Fakat ünlü durumda bulunan çift, bir defa daha ayrılık haberleri ile gündeme gelmiş oldu. Birbirlerini sosyal medya hesapları üzerinden takip etmeyi bırakmış olan ünlü çiftin çok kısa bir zaman öncesinde evleri ayırmış oldukları ve ilişkilerini yeniden gözden geçirecek oldukları bilgisine ulaşıldı. Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın ilk ayrılma nedenlerinin; kıskançlık krizi olduğu ileri sürülmüştü.

ünlü oyunculardan Burcu Kıratlı ile ünlü şarkıcılardan Sinan Akçıl, 1 Ocak 2019 tarihi içerisinde yakın dostları ile birlikte Hollanda'ya gidip orada dünyaevine girmiş idi. Evlilikleri içerisinde devamlı olarak kriz yaşamakta bulunan ünlü ikili dokuz ayın ardından boşanma konusunda bir karar almıştı. Kıskançlıktan dolayı daha öncesinde de pek çok defa ayrılık kararı almış olan çifti aileleri bir araya getirip barıştırmıştı..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
asya - 3 yıl önce
size hayranım