Interpol tarafından aranıyorlardı Kilis ilinde yakalandılar

Interpol aracılığı ile kırmızı bülten çıkartılarak aranması bulunduğu açıklanan Rusya vatandaşlarından 2 tane kadın, beraberinde yer alan 3 tane çocukla beraber Kilis ilinde kıskıvrak yakalandı.

Interpol tarafından aranıyorlardı Kilis ilinde yakalandılar


Interpol aracılığı ile kırmızı bülten çıkartılarak aranması bulunduğu açıklanan Rusya vatandaşlarından 2 tane kadın, beraberinde yer alan 3 tane çocukla beraber Kilis ilinde kıskıvrak yakalandı. Türkiye'ye kaçak yollar kullanarak geçmeye çalışmakta oldukları anlaşılmış olan teröristler, İnterpol ile alakalı işlemler için İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiş oldu.

Elde edilmiş olan bilgiye bakılır ise, bir grup teröristin yasa dışı yollar kullanılarak Türkiye'ye giriş yapacağı konusunda bir bilgiye ulaşan İl Jandarma Komutanlığına bağlı olan İstihbarat Şubesinde görevli ekipler, Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesi ile birlikte çalışma başlatmış oldu. Söz konusu bu ekipler, Duruca köyünün Suriye sınır hattı üzerinde düzenlemiş oldukları operasyon kapsamında, yurda kaçak yollar ile girmiş oldukları tespit edilmiş olan 2 tane kadını, beraberlerinde yer alan 3 tane çocukla yakalamış oldu.

Kimlik kontrolleri esnasında, Rusya'nın vatandaşları  olduğu açıklanan E. K. ile birlikte E. S. isimli teröristlerin, Interpol aracılığıyla kırmızı bültenle aranmış oldukları tespit edilmiş durumda. Jandarmada yer alan işlemleri bitirilmiş olan şüpheli şahıslar, İnterpol ile alakalı işlemler amacıyla İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiş bir durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.