İstanbul'a kar geliyor

Meteoroloji tarafından yapılmış olan açıklamalara bakılırsa İstanbul ili içerisinde akşam saatleri itibariyle etkili durumda bulunan çok şiddetli fırtınanın sabah saatlerine dek etkisini devam ettireceği açıklaması yapıldı.

İstanbul'a kar geliyor


Meteoroloji tarafından yapılmış olan açıklamalara bakılırsa İstanbul ili içerisinde akşam saatleri itibariyle etkili durumda bulunan çok şiddetli fırtınanın sabah saatlerine dek etkisini devam ettireceği açıklaması yapıldı. Meteorolojinin Genel Müdürlüğü, İstanbul ilini 'sarı' kod ile uyarmaktayken, yazılı açıklama içerisinde ise rüzgarın güney yön ile beraber güneybatı yönlerinden sabah erken saatlere kadar kuvvetli bir şekilde yer yer fırtına (40 Km/saat ila 70 Km/saat), civarında esecek olduğu tahmin edilmekte. Gerçekleşmesi olanaklı olan ulaşım konusunda aksamaların yanı sıra ağaçlarla beraber direk devrilmesi ile birlikte çatıların uçması, soba ve de baca gazı zehirlenmeleri benzerindeki bir takım olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda bir uyarı yapıldı.

İstanbul ili içerisinde gelecek yedi günlük zaman diliminde beklenmekte bulunan hava durumu da şöyle açıklanmış durumda:

- Salı gününde Parçalı bulutlu bir şekilde 06 ila 18 derece
- Çarşamba gününde yağmurlu bir şekilde 4 ila 15 derece
- Perşembe gününde bulutlu bir şekilde 3 ila 18 derece
- Cuma gününde yağmurlu  bir şekilde 3 ila 15 derece
- Cumartesi gününde bulutlu bir şekilde 1 ila 7 derece
- Pazar gününde kar yağışlı bir şekilde 1 ila 3 derece
- Pazartesi gününde kar yağışlı bir şekilde 1 ila 3 derece

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.