Seda Sayan'ın bacaklarına Barbie Bebek uygulaması yapıldı! 60 yaşındaki sanatçıyı görenler hayran kaldı!

Yaptığı evlilik ve yaş farkı ile gündemden düşmeyen Seda Sayan yaptırdığı çok sayıda estetikle de gündemde yerini koruyor. Başarılı sanatçı 38 cm incelme sonucu aldığı Barbie Uygulamasının ardından mini şortuyla poz verdi. Görenler yıllara meydan okuyan 60 yaşındaki Sayan'a hayran kaldı.

Seda Sayan'ın bacaklarına Barbie Bebek uygulaması yapıldı! 60 yaşındaki sanatçıyı görenler hayran kaldı!

Kendisinden 25  yaş küçük Çağlar Ötken ile yapmış olduğu evlilik sonrası gündemden düşmeyen Seda Sayan son dönemlerde yaptırdığı estetiklerle de dikkat çekiyor. Çok sayıda estetik işlemi yaptıran sevilen sanatçı, yapılan işlemleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor.
En son yapmış olduğu paylaşımda mini şortuyla poz veren Sayan'ın vücudundaki ve bacaklarındaki incelme dikkat çekerken 60 yaşındaki ismin fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı.
38 cm incelme yaşayan Seda Sayan'ın Barbie Bebek uygulaması ve ip askı yöntemi yaptırdığı öğrenildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.