İstanbul ili yeniden kar görecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılmış olan en son değerlendirmelere bakılırsa Türkiye yeniden yağışlı bir havanın etkisi altına girmiş olacak. Yurt içerisinde hava sıcaklıkları Salı günü itibariyle altı il on beş derecenin arasında azalma gösterecek.

İstanbul ili yeniden kar görecek


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılmış olan en son değerlendirmelere bakılırsa Türkiye yeniden yağışlı bir havanın etkisi altına girmiş olacak. Yurt içerisinde hava sıcaklıkları Salı günü itibariyle altı il on beş derecenin arasında azalma gösterecek. Batı bölgeler ile beraber İstanbul İli içerisinde de Çarşamba ila Perşembe günlerinde karla karışık yağmurla beraber kar beklentisi var. Tahminlere bakılırsa en düşük durumda olan hava sıcaklıkları Çarşamba gününde iki derece, Perşembe gününde de bir derece olarak hissedilecek.

Türkiye bu hafta yeniden yağışlı havanın etkisi altına girmiş olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamış olduğu 21 Mart ila 25 Mart tarihlerine görülecek hava tahminlerine bakılırsa Pazar gününde ülkenin tamamında, Pazartesi gününde ise kuzey kesimler içerisinde hissedilir bir seviyede (dört ila on derece) artış gösterecek olan hava sıcaklıklarının Salı günü itibariyle bütün yurt üzerinde hissedilir bir seviyede azalacak olduğu (altı ila on beş derece) tahmin edilmekte..

Vatandaşlar ise Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından ''İstanbul iline kar tam olarak ne zaman yağacak?' şeklindeki sorunun yanıtını arayışa geçmiş oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul iliyle alakalı yapmış olduğu beş gündeki hava tahminlerine bakılırsa, kent içerisinde 24 Mart Çarşamba günü ile birlikte 25 Mart Perşembe gününde karla beraber karla karışık yağmur beklentisi var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.