Ece Seçkin son klibiyle şok etkisi yarattı

Ünlü şarkıcılardan biri olan Ece Seçkin, yeni hazırlamış olduğu Yastık adlı single çalışmasını Youtube platformunda yayınladı.

Ece Seçkin son klibiyle şok etkisi yarattı


Ünlü şarkıcılardan biri olan Ece Seçkin, yeni hazırlamış olduğu Yastık adlı single çalışmasını Youtube platformunda yayınladı. Klibi içerisinde çamurlara yatmış olduğu ve duvarları kırmış olduğu görülmekte olan Ece Seçkin, sosyal medya platformunda yer alan kullanıcıların da diline düşmüş oldu.

Ünlü şarkıcılardan biri olan Ece Seçkin, Acayip İyi adlı şarkısının sonrasında Yastık adlı yeni hazırlamış olduğu şarkısını da Youtube platformundan paylaştı. Klibi içerisinde çamurlara yatmış olduğu ve aynı zamanda duvarları kırmış olduğu görülmekte olan ünlü şarkıcı, sosyal medya platformunda yer alan kullanıcıların da diline düşmüş oldu

Sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Twitter üstünden şarkıya yorumda bulunan kullanıcılar, Ece Seçkin'in hem boyuna hem ise klibinde yapmış olduğu hareketlerine de eleştiride bulunmuş oldu. Kullanıcılar bu platform üzerinde, 'Biraz daha küçül de çamura gir' adlı yorumun yanı sıra 'Niçin bu şekilde şeyler yapmaktalar?' adlı yorum ile birlikte 'Balyoz çok daha iyi bir şekilde oynamış klipte' ve 'Bence Survivor'a gitmeyi istiyor' ifadeleriyle yorumlar yazdı.. Ece Seçkin yaptığı şarkılar ile son dönemlerde çok fazla  dinlenen sanatçılar arasında yer alıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.