İstanbul ilinde sağanak yağış başlamış durumda

Geçmiş olduğumuz akşam saatleri itibariyle İstanbul ilinde çok yoğun sağanak etkili olmaya başladı.

İstanbul ilinde sağanak yağış başlamış durumda


Geçmiş olduğumuz akşam saatleri itibariyle İstanbul ilinde çok yoğun sağanak etkili olmaya başladı. Sabah  saatler 07:30'dan itibaren %76 seviyelerine kadar ulaşmış olan trafik, işe yetişme konusunda gayret eden İstanbullu vatandaşlara da çok zor anlar yaşattı. Yağışların daha 3 gün boyunca sürmesi konusunda beklenti varken Meteoroloji geçmiş olduğumuz gün fırtına konusunda bir uyarı yapmıştı.

Meteoroloji geçmiş olduğumuz gün yapmış olduğu açıklama içerisinde; ''Gerçekleştirilen en son değerlendirmelere bakılırsa, bu akşam saatleri itibariyle bölgenin tamamında görülmeye başlanacak sağanak yağışın, ilin tamamında salı gece saatlerine dek kuvvetli  bir şekilde (60 ila 100 kilogram/m2) olması konusunda beklenti olduğu için ani bir şekilde selin yanı sıra su baskınları ve  ulaşım konusunda aksamalar benzerindeki olumsuzluklara karşı çok daha dikkatli ve tedbirli olunması gereklidir'' şeklinde açıklama yapılmıştı.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) tarafından gerçekleştirilen seferlerden bazıları da olumsuz hava koşullarından dolayı iptal edilmiş oldu.

İptal edilmiş olan seferler ise şu şekilde:

- 07:45 saatindeki  Bandırma - Yenikapı - Bostancı arasındaki sefer,
- 08:10 saatindeki  Kadıköy - Yenikapı - Bursa arasındaki sefer,
- 08:30 saatindeki  Bursa - Armutlu - Armutlu Tatil Köyü - Yenikapı-Kadıköy arasındaki sefer,
- 09:50 saatindeki Kadıköy - Yenikapı - Bursa arasındaki sefer,
- 10:30 saatindeki  Bursa - Yenikapı - Kadıköy arasındaki sefer.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.