İstanbul ilindeki dairede yılan şoku

İstanbul linin Fatih ilçesinde bir daireye girmiş olan yılan çok korkulu anlar yaşanmasına sebep oldu.

İstanbul ilindeki dairede yılan şoku


İstanbul linin Fatih ilçesinde bir daireye girmiş olan yılan çok korkulu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Ayvansaray Mahallesinde yer alan Mahkeme Külhanı sokak içerisinde yer alan 5 katlı bir binanın zemin katında ikamet eden dairenin sakinleri içerde bir yılan bulunduğunu fark etti. Çok büyük bir korku yaşamış olan ev sahipleri durumla ilgili olarak itfaiye ekiplerine bir ihbarda bulundu. Eve gelmiş olan itfaiye ekipleri ise yılan kurtarma aparatı aracılığı ile kanepenin altında yer alan yılanı hızlı bir şekilde yakaladı. Pet şişenin içerisine konulmuş olan yavru yılan ise evden dışarı çıkartıldı.

Ev sahibi  olan Memnune Ervas ise açıklaması içerisinde; ''Sabah bizim önümüzden süzüldü ve biz  çok büyük bir şok yaşadık. Bayağı da uzun bir yılanmış zaten, hızlı bir şekilde itfaiyeyi arayarak bir ihbarda bulundum. Fazlası ile değişik benekli bir yılandı, zehirli bir durumdaymış. Şoktayız'' ifadelerine yer verdi. Apartman sakinlerinden biri de, ''Yeşilliklerden gelmekte. 80 yaşındayım ve bu olayın korkusundan dolayı da kalbim durdu. Belediyeden rica etmekteyim lütfen buralarını bir temizlesinler'' ifadeleri ile konuştu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.