Galaxy S10 modelinin bazı problemleri yeni güncellemeyle çözüldü

Samsung şirketinin Galaxy S10 isimli ailesi, çıkış yapmış olduğu günden bu zamana kadar birkaç adet üretici güncellemesi aldı.

Galaxy S10 modelinin bazı problemleri yeni güncellemeyle çözüldü


Samsung şirketinin Galaxy S10 isimli ailesi, çıkış yapmış olduğu günden bu zamana kadar birkaç adet üretici güncellemesi aldı. Android işletim sisteminden bağımız bir şekilde donanımsal uyumluluk ile birlikte arayüzlere yönelik gerçekleştirilen bu güncellemeler ile, cihazlar beklenmiş olduğu gibi daha da kararlı bir duruma geldi. 

Mayıs ayına ait güvenlik güncelleştirmesi ile beraber Samsung şirketi, 3. parti uygulamalar içerisindeki bir takım ''bugları'' ortadan kaldırabilmeyi de başarmış oldu. Kullanıcıların yapmış olduğu geri bildirimlere bakılarak Twitter benzerindeki uygulamalarda karşılaşılmış olan donmanın yanı sıra ani bir şekilde kapanma problemleri de çözüldü. 

Halen bildirim almamış olan S10 modelinin kullanıcıları içinse güncelleştirmenin kodu şu şekilde; ''XXU1ASE5''

Güncelleme ile beraber Galaxy S10 modelindeki cihazlarının arayüzü üzerinde yer alan Gece Modu da bir takım eklemeler almış oldu. Öte yandan ultra geniş açıya sahip arka kamera sensörünün uzun bir şekilde pozlama hızı üzerinde de bazı iyileştirmeler yer alıyor. Telefoto isimli lensin canlı odak modu içerisinde de farkedilir bir seviyede hız geliştirmesi yapılmış bir vaziyette. 

Eğerki Galaxy S10 ailesi içerisinden bir cihaz kullanmaktaysanız ve cihazınız üzerinde problemler yaşamaktaysanız siz de bu konuyla ilgili deneyimlerinizi yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.