İstanbul semt pazarlar ile alakalı yeni önlemler

İstanbul ilinin Valisi görevinde bulunan Ali Yerlikaya, İstanbul ili içerisinde semt pazarlarında esnafla ilgili olarak HES kodu konusundaki uygulamanın ve aynı zamanda koronavirüse karşı akşam saatlerinde meydana gelen yoğunluğu önleyebilmek amacıyla 07:00 ila 13:00 saatlerinin arasında indirim uygulamasının başlamış olduğunu açık bir şekilde ifade etti.

İstanbul semt pazarlar ile alakalı yeni önlemler


İstanbul ilinin Valisi görevinde bulunan Ali Yerlikaya, İstanbul ili içerisinde semt pazarlarında esnafla ilgili olarak HES kodu konusundaki uygulamanın ve aynı zamanda koronavirüse karşı akşam saatlerinde meydana gelen yoğunluğu önleyebilmek amacıyla 07:00 ila 13:00 saatlerinin arasında indirim uygulamasının başlamış olduğunu açık bir şekilde ifade etti. Söz konusu bu yeni sistem ilk önce Esenler ilçesi içerisinde başlatılmış oldu.

Vali görevinde bulunan Yerlikaya, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu özel bir paylaşım içerisinde İstanbul ili içerisinde semt pazarlarında esnaflarla ilgili olarak HES kodu uygulamasının yanı sıra 'sabah saatlerinden öğlene kadar indirim'in başlamış olduğuna değindi. İlk uygulamaya koyan ilçeler arasından Esenler ilçesi içerisinde, Belediye Başkanı görevinde bulunan Tevfik Göksu ile birlikte Pazarcılar Odası Başkan Vekili görevinde bulunan M. Emin Tanış'la beraber Adem Baştürk Kapalı Pazaryeri'ni ziyaret etmiş olduklarını belirtti. Söz konusu bu paylaşım içerisinde, Vali Yerlikaya ve Esenler Belediyesinin Başkanı  görevinde bulunan Tevfik Göksu'nun pazar yeri içerisindeki incelemesi ve burda yapmış oldukları açıklamaların bulunduğu özel bir görüntü de yer almış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.