Koronavirüs vakalarındaki artış dikkat çekici boyutta

Ülkemiz içerisinde koronavirüsten kaynaklanan hasta sayısı ile birlikte vefat sayısında düne bakıldığıda yine artış var. Geçmiş olduğumuz 24 saatlik verilere bakılırsa, hastaların sayısı 2.841 kişi daha çoğalarak 404.894'e kadar ulaşmış oldu.

Koronavirüs vakalarındaki artış dikkat çekici boyutta


Ülkemiz içerisinde koronavirüsten kaynaklanan hasta sayısı ile birlikte vefat sayısında düne bakıldığıda yine artış var. Geçmiş olduğumuz 24 saatlik verilere bakılırsa, hastaların sayısı 2.841 kişi daha çoğalarak 404.894'e kadar ulaşmış oldu. 88 kişinin daha yaşamını yitirmiş olmasıyla beraber toplamda vefat etmiş olanların 11.233'e kadar çıkmış oldu. Ağır hastaların sayısında yer alan artış sürüyor  açıklamasında bulunan Bakan Koca ise, tedbirlere uyma hususunda uyarılar gerçekleştirdi.

Sağlık Bakanlığı, ülkemize ait olan Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaşmış bir durumda. 12 Kasım tarihi içerisinde açıklama yapılan son 24 saatlik verilere bakılır ise; 2.841 tane yeni hasta tespit edilmiş bir durumdayken, vefat etmiş olanların sayısı da 88 olarak gerçekleşmiş durumda. Böylelikle ülkemizde koronavirüsten dolayı yaşamını yitirmiş olanların sayısı 11.233 kişiye, toplamda yer alan hastaların sayısı da 404.894'e kadar yükselmiş oldu.

Geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde tedavisi tamamlanmış olan 2.181  tane hastanın daha taburcu olmasıyla beraber toplamda iyileşmiş olan hastaların sayısı 346.794'e yükselmiş oldu. Toplamda gerçekleşmiş olan testlerin sayısı da  15.713.891 tane olmuş durumdayken, ağır hastaların sayısına bakıldığında 3.230'a yükselmiş olduğu görüldü. Hastalar üzerinde zatürre oranına bakıldığında ise %4.2 olduğu görüldü.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.