Kahramanmaraş'ta bir deprem daha yaşandı, vatandaşlar tedirgin!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin ardından yaralar sarılmaya çalışılırken 6 Şubattan bu yana bölgede artçı sarsıntılar meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak Kahramanmaraş sabaha depremle uyandı. Göksun İlçe'sinde 4.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Kahramanmaraş'ta bir deprem daha yaşandı, vatandaşlar tedirgin!

 Yaşanılan büyük afet sonrası bölgede kuvvetli arçlılar etkisini sürdürüyor. AFAD verilerine göre sabah 08.14'te Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti, sarsıntı çevre illerden de hissedildi. Bölge halkı korku ve endişe içinde depremlerde kendini sokağa atarken uzmanlar tarafından yapılan açıklamlaarda meydana gelen depremlerin normal olduğu söylenirken bir süre daha devam edebileceği öngörülüyor. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.