Kars ilindeki deprem panik yarattı

Kars ilinde yer alan Sarıkamış ilçesi içerisinde, saatler 09:07'yi gösterirken 4.0 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşti.

Kars ilindeki deprem panik yarattı


Kars ilinde yer alan Sarıkamış ilçesi içerisinde, saatler 09:07'yi gösterirken 4.0 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşti. İlçe içerisinde hissedilmiş olan aynı dakikada meydana gelen 2 tane depremde can veyahut mal kaybı yaşanmadı. 


AFAD'ın internet sayfası üzerinde yer almış olan bilgiye bakılır ise, saatler 09:07'yi gösterirken Sarıkamış ilçesinde 4 büyüklüğüne sahip bir yer sarsıntısı kaydedilmiş durumda.

Kars ilinde yer alan Sarıkamış ilçesi, bugün içerisinde aynı dakikada tam 4.0 büyüklüğüne sahip 2 tane depremle sallanmış oldu. AFAD tarafından merkez üssünün Sarıkamış ilçesinde yer alan Parmakdere köyü şeklinde saplanan bu ilk deprem, saatler 09:07'yi gösterirken, yerin tam tamına 6.97 kilometrelik derinlikte gerçekleşti.

Tekrar bu bölge üzerinde sadece 26 saniye geçtikten sonra aynı dakikanın içinde gerçekleşen aynı büyüklüğe sahip ikinci depremin derinliği de tam olarak 7.04 şeklinde ölçülmüş durumda. İlçe içerisinde de hissedilmiş olan bu her 2 tane depremde, herhangi bir can ile birlikte mal kaybı yaşanmadığı açıklandı.

Kars Valisi görevinde bulunan Türker Öksüz yapmış olduğu açıklama içerisinde; ''Deprem hafif bir biçimde hissedildi, herhangi bir can ile birlikte mal kaybı da bulunmuyor. Depremle alakalı olarak jandarma ekipleri ile birlikte AFAD ekiplerimiz saha üzerinde çalışmalarını devam ettiriyor.'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.