Otomobil ve cipin kurşunlanmasından dolayı 1 kişi yaralandı

Şişli ilçesinde yer alan Büyükdere Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan lüks bir tane ciple birlikte otomobil, kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişiler tarafından kurşunlanmış oldu.

Otomobil ve cipin kurşunlanmasından dolayı 1 kişi yaralandı


Şişli ilçesinde yer alan Büyükdere Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan lüks bir tane ciple birlikte otomobil, kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişiler tarafından kurşunlanmış oldu. Kurşunlanmış cipin iç kısmında yer alan bir kişide yaralanıp hastaneye götürüldü. Kurşunlanmış olan 2 tane arabada da hasar gerçekleşti

Söz konusu bu olay, 04:30 civarında Şişli İlçesinde yer alan Büyükdere Caddesi Mecidiyeköy yönünde gerçekleşti. Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa Mecidiyeköy yönüne doğru seyir durumunda bulunan 34 BTR 578 plakasına sahip ve 34 GOL 63 plakasına sahip otomobille beraber cip kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişiler tarafından kurşunlanmış oldu.

Kurşunlanmış olan cip, şoförünün kontrolünü yitirmesinden dolayı kaldırıma çarpıp ancak durabildi. Cipin iç kısmında kurşunların isabet etmiş olduğu bir kişinin ağır  yaralandığı açıklandı. Kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişiler daha sonrasında otomobille olayın gerçekleştiği yerden hızlıca uzaklaştı.

Silah sesini duymuş olan vatandaşlar durumla ilgili olarak hızlıca polis ekipleriyle birlikte sağlık ekiplerine haber vermiş oldu. İhbarda bulunulmasının sonrasında olayın gerçekleştiği yere intikal eden ekipler yaralanmış olan şahsa olayın gerçekleştiği yerde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı  bir durumda bulunan şahıs daha sonrasında ise ambulansla çevrede yer alan özel bir hastaneye götürüldü.

Polis memurları ise, daha sonrasında olayın gerçekleştiği yerde özel bir çalışma başlatmış oldu. İki araba içerisinde de kurşun izlerinin bulunduğu görüldü. Yaralanmış olan şahsın da durumunun ağır olduğu bilgisine ulaşıldı. Polis memurları, söz konusu bu olayı gerçekleştirmiş olanları yakalayabilmek amacıyla çalışmalara başlamış durumda.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.